prima pagina service calculatoare service calculatoare suport tehnic contact
service calculatoare
service calculatoare

TERMENI SI CONDITII

 
CONDITII DE UTILIZARE

Accesarea si utilizare site-ului www.servicecomp.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor descrise in paragrafele de mai jos! SC Main IT Services Consulting SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.servicecomp.ro , fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

 

  • Declinarea responsabilitatii

SC Main IT Services Consulting SRL nu isi asuma raspunderea pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului www.servicecomp.ro. Nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma SC Main IT Services Consulting SRL sunt folosite pe sisteme care nu corespund ca performante cu specificatiile tehnice ale produsului respectiv. Imaginile folosite pe site au caracter informativ si este posibil ca acestea sa nu corespunda cu infatisarea reala a produselor comercializate de firma noastra! Preturile valabile sunt cele afisate in oferta noastra, SC Main IT Services Consulting SR neasumandu-si responsabilitatea pentru eventualele erori de pret aparute in urma necompletarii corecte a acestora in baza de date.

 

  • Drepturile de autor

Acest site constituie proprietatea intelectula a firmei SC Main IT Services Consulting SR, si utilizarea oricarei informatii de pe acest site se supune legilor in vigoare, prvind drepturile de autor.

 
Intel Trademark Acknowledgement
 
Intel, Intel logo, Intel Inside, Intel Inside logo, Intel Centrino, Intel Centrino logo, Celeron, Intel Xeon, Intel SpeedStep, Itanium, şi Pentium sunt mărci sau mărci înregistrate ale Intel Corporation sau ale subsidiarelor sale din Statele Unite sau din alte ţări.
 
Microsoft Trademark Acknowledgement
 
Microsoft, MSN, and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries
Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati pe mail la [email protected]
sau telefonic la unul din numerele : 0744.353508 

Service asigurat de SC Main IT Services Consulting SRL!

©Toate drepturile sunt rezervate - 2007 - www.servicecomp.ro - service calculatoare - service

Service Calculatoare       Devirusare Calculatoare       Service PC        Depanare calculatoare        Service